Direct afspraak maken? Bel ons:
0317-228004

Over Loodgieter Gelderland

Dé installateur bij u in de regio

Loodgieter Gelderland

Onze loodgieters hebben ruime ervaring als het gaat om het opsporen en verhelpen van een verstopping of lekkage in Gelderland. Bel ook bij rioleringsproblemen.

Wij helpen ook als uw CV-ketel er spontaan mee ophoudt, waardoor u in de kou komt te zitten. Wij zijn vandaag bereikbaar waardoor één van onze vakmannen u altijd uit de brand kan helpen.

Mocht u advies nodig hebben of een afspraak met ons willen plannen, gebruik dan het onderstaande contactformulier of bel vandaag nog ☎ 0317-228004 voor meer informatie.

Alle loodgieterswerkzaamheden

Wij zijn het lokale installatiebedrijf dat meedenkt in oplossingen en alternatieven aandraagt.

Wij zijn iedere dag bezig met allround loodgieterswerk, verwarming en sanitair. Wilt u uw badkamer renoveren, uw cv-ketel vervangen, warmtepomp installeren. Heeft u een verstopte afvoer of wilt u een buitenkraan aanleggen? Dan helpen onze deskundige installateurs u graag!

Wellicht heeft u nog vragen over onze diensten? Bel ons direct voor meer informatie. Ook voor het aanvragen van een offerte kunt u de contactpagina gebruiken.

Spoed? Elke storing verholpen!

Heeft u plotseling last van een overstroming door een een lekkage in uw pand? Wacht dan niet langer, maar bel direct onze storingsdienst voor lekdetectie.

Heeft u een andere storing, of gesprongen en/of verstopte leiding? Loodgieter Gelderland verhelpt snel alle ongemakken om te voorkomen dat meer schade ontstaat.

Onze reparatieservice kunt u ook inschakelen voor het verhelpen van een ketelstoring, gaslekkage, een doorboorde leiding, leiding afdoppen of een toilet die blijft doorlopen.

Lekkage of verstopping? Bel Loodgieter Gelderland!

★ Vertrouwd adres voor al uw gas, water, en cv werkzaamheden ★

Bel: 0317-228004